Altrad anteckningsbok

I år bestämde jag mig för att få lite koll på hur lång tid det tar för mig att avsluta mina stickprojekt, och kanske även spara lite anteckningar på vilket garn jag använt och stickstorlekar. Bäst är att skaffa sig ett litet block som bara är vigt åt detta syfte. Men nu är ju alla block så tråkiga och det är ju så roligt att papperspyssla emellanåt.

altrad anteckningsbokPappret var ursprungligen helt vitt… Jag har använt två olika färger av distressink att färga in det med och därefter använde jag en stencil för att få dit de bronsfärgade fläckarna (jag duttade med en stämpeldyna). En annan stencil användes till blommorna i övre hörnet, där tog jag allmogefärg och stöplade dit den (vit stämpelfärg blir inte lika färgstark). Till sist stämplade jag lite och gjorde hålen i min BIA-maskin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *