Syfestival 2013

Igår var jag uppe i Stockholm på Syfestivalen! Jag har bara varit på den en gång tidigare, för något år sedan på Elmia i Jönköping.En del utställare kände jag faktiskt igen från dess!

Jag måste nog erkänna att jag blev lite besviken. Jag hade förväntat mig att bli överöst av inspiration och lust att shoppa loss. Inspirationen uteblev lite granna… Jag kom faktiskt hem utan att ha köpt ett enda garnnystan!!! Helt otroligt. Det var väldigt många utställare med inriktning på garn och tyg men även lite pärlor, scrapbooking och decoupage. Men vad har utställare med klockor, strumpor och choklad där att göra?

Upplägget på Syfestivalen är lite förvirrande. Det är inga tydliga gångar så det slutar med att jag gick lite hit och dit men till slut hade jag nog varit runt och tittat på alla utställare.

Här kommer ett litet bildregn från mässan!

syfestival1o syfestival1n syfestival1m syfestival1l syfestival1k syfestival1j syfestival1i syfestival1h syfestival1g syfestival1f syfestival1e syfestival1d syfestival1c syfestival1b syfestival1aOch detta var vad jag kom hem med:

KnitPro

bandbroderi sy dockorcandy magazinesmyckenStickorna är av märket KnitPro och jag har redan gott om stickor här hemma men dessa sägs vara väldigt bra för handlederna, och det är något som jag ibland har problem med. En intressant sak med KnitPro är att man skruvar på önskad kabellängd på stickorna. Praktiskt! Böckerna och mönsterhäftena kunde jag inte låta bli. Dockorna är hur söta som helst, jag får lust att börja sy en omedelbart!

 

2 thoughts on “Syfestival 2013

  1. Chokladen behöver man innan man startar ett projekt, och när man är klar, och ibland någon gång på mitten om det trilskas. 🙂
    Strumporna däremot… ska man inte pyssla dem själv?

    • Jo, vi spekulerade i att det nog var så om chokladen 🙂 Men strumporna, det är man väl där för att köpa garn till och sticka själv?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *