Rivning av kök från 60 eller 70-talet

När jag igår satt och letade efter bilder från Syfestivalen hittade jag bilder från i somras, från rivningsjobbet i källaren. Jag hade faktiskt kommit på tanken att fota det gamla köket i källaren innan vi rev ut allt! En del hade förstås hunnit bäras ut men här får ni en liten känsla av hur det såg ut från början:

renovering källare

Och den här bilden kunde jag inte låta bli att missa!

lutande dörrkarmMan ser även lite av det gamla taket som vi inte hade tagit ner (tegelväggen skulle ner först). Och garaget ser ut att vara väldigt rent, iaf i dörröppningen. Det rummet har varit väldigt bra att ha som dumpningsställe! Sen, när matkällaren är klar, kan vi nog börja att stegvis fixa till en verkstad i det utrymmet (för det var nog många år sedan det slutade användas som garage, porten är igenmurad och idag är det en vanlig dörr man kommer in igenom)

One thought on “Rivning av kök från 60 eller 70-talet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *