Två av mina ATC-kort

ATC står för Artist Trading Cards. De fungerar på samma sätt som hockeybilderna. Man samlar och man byter. Dessa är kort som det inte är meningen att de ska säljas. Jag har än så länge bara hunnit göra ett fåtal men de jag gör är inte tänkta att bytas. Jag skapar nämligen dessa små kort som ett visningssätt på mina stämplar. Sedan samlar jag dem i plastfickor och har dem i pärmar.

Måtten ligger på 2,5″×3,5″  (eller 64×89 mm).

SONY DSCDen söta Miranda-nallen har jag lånat av min kompis Linda och det är textstämpeln som är den som ligger i samma plastficka som detta ATC-kort.

SONY DSCStämpeln kommer från Slöjd-detaljer. Kugghjulen är en stencil som jag färgat in med hjälp av distress ink. Tanken var att jag skulle ha embossat med brunt embosspulver men jag tror jag skulle embossa något annat samtidigt (i guld) och råkade vara lite väl snabb med att hälla ut pulvret på detta kort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *