Så gör du lätt egna julgrupper

På julafton firade vi jul hemma hos sambons styvsyster. Jag tycker det är trevligt att ha med sig något till värdparet och i mina ögon är en blomma aldrig fel! I blomsteraffärerna finns det runt jul gott om färdiga julgrupper att välja bland men de är faktiskt ganska enkla att göra själv.

SONY DSC

Du behöver:

  • Växter
  • Krukor/skålar (kanske kan du hitta fina, billiga på second hand)
  • Jord
  • Mossa
  • Diverse dekorationer

Mina grupper tog totalt 30-40 minuter att sätta iordning.

SONY DSC

SONY DSC

Jag hade tänkt göra två grupper till oss själva; en lite större och en liten. Sedan passade den lilla amaryllisen inte in i den större planteringen så det slutade med 3 stycken små julgrupper att placera ut här hemma!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *