Renovering av källaren del 1

Vårt hus marknadsfördes som “renoverad villa” när den var ute till salu. Men även om det mesta är okej så går det ju självklart att göra det bättre! Vårt första projekt är att fixa i ordning ett rum nere i källaren.

SONY DSC SONY DSC

Rummet var lite trångt och mörkt. På den ena sidan fanns ett gammalt kök från 60- eller 70-talet och på den andra sidan två stycken små förråd, avskilda från varann med en vägg. Förvarningsmöjligheten var inte optimalt och vi hade nog bara bott i huset någon månad innan sambon gav sig på väggarna och rev ner dem.

SONY DSC

Det blev genast mycket ljusare! Vi rev ner all tapet på väggarna, spaklade igen småhålen och målade väggarna vita. Med lite lagerhyllor så hade vi till en början en lite schysstare matkällare. Lösningen var däremot bara tillfällig och vi har under de senaste månaderna ägnat lite tid under helgerna till att fortsätta renovera detta rum.

One thought on “Renovering av källaren del 1

  1. Pingback: Renovering av källaren del 2 | Pysselmani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *