Jag gillar enkla lösningar!

Nackdelen med att byta plattform att blogga på är att man har en hel del trix och fix att sitta med i början. Självklart ville jag ha allt ordnat på en gång men lite realist får man nog ändå lov att vara. Det tar tid att få till det som man vill! WordPress är på insidan lite annorlunda än blogg.se men inlärningströskeln är hyfsat låg.

En helt underbar sak med internet är att man kan googla det mesta och hitta svar! Min största favorit är när jag hittar tydliga steg-för-steg beskrivningar hur jag ska göra. Exempelvis som idag. Jag kom på att jag ville ha dit en “följ mig på bloglovin”-ikon i min sidebar. Ibland gör man saker och ting lite för komplicerat. Bloglovin hade faktiskt själv en väldigt tydlig beskrivning på hur du i WordPress lägger till en följ bloggen-ikon.

För er som inte hört talas om bloglovin tidigare: det är ett riktigt schysst ställe att samla sina favoritbloggar på. Du får dagligen ett mejl som listar vilka av dina favoriter som har uppdaterat sin blogg. På det sättet slipper du öppna femtielva olika flikar utan går istället bara in på de bloggar som faktiskt har uppdaterats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *