Nya nyckelringar med änglar

Till julmarknaden i Hågaby, Uppsala hade jag med mig nyckelringar med änglar. De var väldigt populära, alla gick åt! Jag hade hoppats få hem mer änglavingar innan marknaden men den beställningen försvann i posten. Nu äntligen har det kommit nya och då var jag givetvis tvungen att sitta ner och pyssla 😀

nyckelring1d

Idag har det varit riktigt vackert ute med rimfrost och sol. Så det blev att jag gick gå ut och fota dem!

nyckelring1b

nyckelring1a

Men jag längtar väldigt mycket tills detta träd (en japansk lönn) återigen får löv. Vinter är inte riktigt min favoritårstid, även om den givetvis kan vara väldigt vacker emellanåt.

Nyckelringarna finns i flera olika färger:

nyckelring1c

Perfekt som en liten extra present 🙂 Vid intresse att beställa är det bara att höra av sig till mig på pysselmani@gmail.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *