Pysselförvaring med många fack

Nu i veckan fick jag syn på en trälåda inne på Netto. Den innehöll massa småfack, perfekt för små pysselprylar! Jag hade tänkt stoppa ner den här lådan i min byrå i pysselrummet men där fick den inte plats. Den fick inte heller plats i min bokhylla, djupet var för litet så lådan stack ut över kanten. Sedan insåg jag att den går perfekt in i ett av facken på Expeditbokhyllan! Problemet var bara att en sådan låda ser väldigt tanigt ut, den är nämligen bara 8-10 cm hög. Så hur löser man detta problem? Jo, man köper två till :D

En av lådorna har nu fått ett innehåll.

pysselförvaring1a

Mina knappar och säkerhetsögon var tidigare utströdda i fyra olika lådor. Nu får jag en mycket bättre överblick!

pysselförvaring1b

Det undra lagret har större lådor, perfekt för de knappar som inte rymmer i något av de mindre facken på övre plan.

pysselförvaring1c

Med en glasskiva kommer jag snabbt se om jag plockat fram rätt låda. Fast å andra sidan, en pysslare kan väl inte lämna en trälåda så här? Har bestämt lite passande stämplar här hemma som passar in på knapp-temat. Dags att damma av dem!

Dela detta:Pin on PinterestShare on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>