Tre stickade plagg i ett

Förra året fick jag färdigt en poncho-sjal-halsduk till mig själv. Jag har tidigare stickat sådan till min syster, den första i Järbos garn Stella för drygt 2 år sedan och förra året fick hon en till, i grönt och orange garn som jag beställt från Yarn-Paradise. Jag var ju självklart tvungen att ha en själv!

stickat2cDen var perfekt att ha när vi var på Gran Canaria i januari!

stickat2b

stickat2aPerfekt för lite halvvarma sommardagar, så man slipper ta med sig en jacka.

Mönstret hittar du hos Järbo.

 

Dela detta:Pin on PinterestShare on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Tumblr

One thought on “Tre stickade plagg i ett

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>