Näsduksfodral med pelargonmönster

Jag fick lite resttyger när jag sydde fodralet till dynan i kökssoffan. Det blev precis lagom att sy näsduksfodral av!

näsduksfodralJag har testat två olika varianter; ett där jag sytt på banden och ett annat där jag även har ett innerfoder, som är lite större och då bildar en färgad kant vid öppningen. Då blev fodralet lite trång att få ner näsdukarna i, de andra blev något större. Så till nästa gång får jag korrigera mönstret lite :)

 

Dela detta:Pin on PinterestShare on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>