Semester med tid för pyssel

Nu är jag ledig i hela 9 dagar! 😀 Så lyxigt. Det är inte för att jag ska iväg någonstans, utan jag planerade in lite dagar för att fixa i trädgården.

trädgård2Det börjar bli dags att sätta taket på plats i paviljongen och flytta ut möblerna! Men det vore även bra med lite mulna dagar under min ledighet. Till stolarna behöver jag nämligen fixa nya överdrag. Tyget har jag haft i säkert ett års tid. Jag ska bara ha lusten att ta tag i projektet…

Nere i pysselrummet sitter en halvfärdig tröja på min provdocka.

stickat1Tröjärmarna är det långt framskridet på, men ibland har det blivit lite mer baklängesstickning än framåt (dvs jag sitter och repar upp det jag gjort och gör om det, men med förhoppningen det blir bättre). Så lite sticktid får det också lov att bli, jag vill så gärna bli klar med denna för det är så många andra projekt jag vill påbörja!

Sedan finns det lite tekniska bitar att ta tag i, exempelvis att göra om min hemsida! Så lite mulet väder och regn skulle sitta fint. Men idag är det en skapligt solig dag, så bäst att svepa i sig kaffet och ge sig ut igen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *