Ännu en pyttipannasjal

Pyttipannasjalen är en väldigt smidig stickning, perfekt att ha framför tv’n och på stickcaféer.

pyttipannaSjalen blev en julklapp till min mamma (hon blev sååå fin i den!). Garnet låg i en goodiebag som jag fick i Vrigstad i början av året. Det var ganska kul att sticka med det och se färgskiftningarna komma fram!

Det blir tyvärr ingen stickhelg i Vrigstad i år. Trots att jag och vännerna skickade in våra anmälningar mindre än 10 minuter efter att anmälningen öppnades kom vi inte med. Den här gången var det nämligen inte först till kvarn utan helt plötsligt var det lottning som gällde 🙁 Trist att vi inte visste det tidigare, då hade jag inte vaknat mitt i natten för att uppdateras Emmas blogg (japp, så ivrig var jag att få komma iväg igen).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *