Pyttsan, det blev ännu en sjal!

När jag var iväg på stickhelg i Vrigstad blev jag klar med en pyttipannasjal till en kollega. Den borde ha blivit klar en vecka tidigare men på grund av missödet i trädgården så fick den vänta lite. Nu är den i alla fall blockad och efter jag tog bilden fästes även de lösa trådarna.

pyttipannasjalUddarna är stickade i Mercan batic, ett väldigt mjukt akrylgarn. Kollegan ville ha en sjal som matchade hennes kappa. Det bruna fångar upp lite smådetaljer i kappan, och då kappan är svart-mörkblå i grunden valde vi ut ett mörkblått garn för tallriken.

 

Dela detta:Pin on PinterestShare on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>