Jag ska iväg på stick-spa!

Sent igår kväll fick jag ett glädjande besked – jag och ett par andra från stickgänget är nu inbokade på en stick-helg i Vrigstad under senvintern!!! Jag hoppade runt som en tok här hemma av lycka. Några från mitt stickcafé hade varit iväg på det tidigare i år och det hade visst varit otroligt roligt för att inte tala om avkopplande. De satt och stickade och pratade. Ibland kom någon gående och klämtade i en klocka, det betydde att det var dags att äta. Sedan satte man sig och stickade igen. Detta gör man alltså en hel helg!

Min sambo undrade självklart vad jag var så glad för och först lyckades jag bara få ur mig:
– Jag kom med! Jag kom med! Jag kom med!
Ganska svårt att förstå vad det betydde! Så till slut lyckades jag stanna upp i mitt hoppande och få ur mig:
– Jag ska på stick-spa!
Okej, detta lät ju inte så värst mycket klokare så jag fick även ur mig:
– Spa för mina händer! sa jag och viftade även med händerna, ifall sambon råkat glömma bort vad det var för något eller nått.

Jo, garntokig är jag nog allt med en tråd lös, eller kanske till och med ett helt nystan som trasslat upp sig. En fantastisk helg kommer det i alla fall bli och nu hoppas jag veckorna går snabbt till slutet av februari!

En helt galen sak är att platserna släpptes igårkväll, Emma publicerade ett blogginlägg om det 23.10 och tack och lov såg en från vårt stickcafé det och anmälde oss strax därefter. Idag kl 16 har Emma publicerat att det nu är fullt till stickhelgen!

Här kan du läsa om stickhelgen i Vrigstad.

2 thoughts on “Jag ska iväg på stick-spa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *