Vinn en värmande sjal

Nu tycker jag det är dags för en liten tävling!

Vem vill vinna denna mjuka, värmande, handstickade sjal? Den är stickad i alpacka och är perfekt nu när vi går mot kallare tider. Ta chansen att vinna en julklapp till dig själv, eller varför inte till en vän?

pyttipannasjalSå här gör du:

  1. För en lott lämna en kommentar i detta inlägg att du är med (glöm inte fylla i mejladress!) Länken: http://pysselmani.se/2013/11/vinn-en-varmande-sjal/
  2. För två lotter dela även detta inlägg på Facebook och/eller länka till detta inlägg med bild på sjalen från din blogg. Lämna en kommentar i detta inlägg där du skriver vart du länkat ifrån.

Tävlingen pågår till och med 2 advent, dvs 8 december.

 

32 thoughts on “Vinn en värmande sjal

  1. Jag skulle så hjärna vilja vinna sjalen, den är sååå fin, och sen vet ja att de är du som gjort den, så har man ett minne från dig.

  2. Vilken underbar sjal! Jag vill givetvis delta i tävlingen, tyvärr bara med en lott för jag har inte lyckats dela på Fb. Tack för en oerhört inspirerande blogg, hittade precis hit. Mvh Lisa Nordin

  3. Jättefin sjal. Antar att det är en pyttipanna. Skulle själv vilja sticka den någon gång, då skulle den här passa bra som förlaga irl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *