Scrappat Rhodos

För ett par år sedan var jag och syrran på Rhodos. Det var i början av oktober och vädret var fantastiskt! Sol och säkert 26-28 grader varje dag. I en av butikerna hittade jag ett album som det stod Rhodos på och jag bestämde mig för att scrappa resan. Här är några av sidorna:

rhodos album

rhodos scrappaSå enkelt med ett vykort och lite utklipp från broschyrer vi fick av Ving.

rhodos stad

Det här var tavlan jag kom hem med:

tavlaRhodos stad

scrapp glass Rhodos havet

 

Dela detta:Pin on PinterestShare on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>