En slätstickad harunisjal

På midsommarafton var vi bjudna på bröllop och jag satt lite in i det sista och stickade på en sjal jag skulle ha till min klänning. Jag blev klar i tid! Men jag hann inte blocka den. Så här såg den ut på bröllopet:

haruniOch så här ser den ut numera, blockad:

haruni1a

haruni1c

harunisjalGarnåtgång: lite drygt 200 g av drops baby AlpackaSilk.

Mönstret till harunisjalen finns här på ravelry. Mönstret finns även översatt till svenska men just idag verkar den sidan ligga ner så istället för länka uppmanar jag den som är intresserad att googla.

 

Dela detta:Pin on PinterestShare on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Tumblr

One thought on “En slätstickad harunisjal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>