Nackdelen med att vara perfektionist

Så här blev den senaste pyttipannasjalen som jag har stickat:

pyttipannasjalLiten och söt. Men på tok för liten. Så jag har repat upp tallriksdelen! Nu ska jag sticka lite fler uddar i rosa. Alla uddar mätte minst 2m, vilket brukar vara ett bra riktmärke innan det är dags att sticka tallriken. Men min tallrik är stickad med 2,5mm stickor och jag har stickat få maskor innan vändning så sjalen krympte och blev inte så lång. Det var ett par timmars jobb jag repade upp så det är självklart surt. Men hellre det så jag blir nöjd med resultatet!

 

Dela detta:Pin on PinterestShare on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Tumblr

3 thoughts on “Nackdelen med att vara perfektionist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>