Sydda pulsvärmare

Jag är väldigt förtjust i att sticka pulsvärmare. Det är ett lagom stort projekt som går förhållandevis snabbt att göra. Och man kan variera dem på oändligt många sätt. Men jag har faktiskt även sytt pulsvärmare, vilket kan vara ett alternativ för den som inte är så förtjust i att sticka.

pulsvärmare i fleeceBåda varianterna är med fleecetyg i botten. Jag har sytt fast en spets på dem och sedan broderat fast pärlor och blommor.

handledsvärmare i fleece

handledsvärmareBåda knäpps med två knappar på undersidan.

De är väldigt enkla att göra. Bäst är att göra en mall av en bit papper. Mät handleden och lägg till någon cm extra. Klipp ut pappersmallen och rulla den runt handleden så du ser att den passar. Klipp till fleecetyg och sy knapphålen och börja sedan dekorera!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *