Gör sockerbitar i isformar

Varför inte göra egna, roligare sockerbitar?

sockerbitar

Du behöver:

 1. Strösocker
 2. Hushållsfärg
 3. Silikonform

Häll upp lite strösocker i en skål och droppa i hushållsfärgen. Blanda runt det och droppa därefter i en liten mängd vatten. Detta för att sockret lättare ska hålla ihop. Tryck ner det färgade sockret i silikonformar/isformar. Blandar man flera skålar med strösocker i olika färger kan man kombinera färgerna, som jag gjorde på min ananas. Därefter måste sockerbitarna stå och torka i ett par timmar innan man försiktigt trycker ut dem ur formen.

Dela detta:Pin on PinterestShare on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Tumblr

2 thoughts on “Gör sockerbitar i isformar

 1. Tack för kommentaren i min blogg!!
  Jag har inte gjort någon ask med plast än, men jag har sett det i andra bloggar och är sugen på att prova.
  Jag har sparat 2 “tårthuvar” från färdigköpta tårtor,med klar och kraftig plast som jag tänkte använda.
  Katter är underbara djur :)
  Dom vill helst vara med precis överallt.

  /Elisabet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>