Mer garn från Yarn paradise och tillhörande projekt

Jag har verkligen fastnat för ett av garnpaketen jag beställde från Yarn-paradise som finns i Turkiet. Tyvärr började det vita garnet ta slut hos företaget så lite hoppsan! så la jag en ny beställning hos dem. Leveransen är verkligen jättesnabb, i fredags kom mitt paket. Som vägde hela 3,2 kg…

ice yarn Mallorca

Godis för öga och händer! Jag har redan en hel del projekt reserverade för mycket av garnet:

maskor med stil

Jag hade egentligen haft planer på att sticka den här tröjan i ett annat garn jag har hemma, men jag hade bara tre färgnyanser. Och då jag troligen behöver mer aprikos till tröjan jag sitter med nu så var det ju faktiskt bara två till färger som behövdes, för det vita garnet räknar jag med att få rest av efter nedanstående projekt:

stickprojektstickprojektDen översta är virkad medan den andra är en kombination av stickat och virkat. Jag kommer sticka båda i grunden vit men om det blir en blå rand på den andra tröjan återstår att se. Det kan istället tänkas bli aprikos, gult eller ljusgrönt!

I mina mönstertidningar finns även mönster på ett virkat linne som jag kommer göra, troligen av något av de här senaste nystanen från Yarn paradise.

virkat linneTidigare planerade projekt

Jo, jag beställde ju faktiskt 4 paket garn förra gången. Det aprikosfärgade garnet håller jag på att sticka på nu och är snart färdig med ärmarna. Tröjan jag gör nu syns på bilden upp till höger.

stickprojektDen vänstra tröjan tänkte jag göra i Ice yarns garn Lorena (som nu verkar vara helt slutsålt). Det blå bandgarnet jag köpte sist kommer gå till tröjan ner till höger.

Undrar om jag kan få lägga en beställning på bläckfiskarmar så jag hinner med alla projekt jag vill göra? Men det kommer bli väldigt roligt att göra alla dessa tröjor till mig själv. Tänk vad billigt det blir jämfört med att köpa i butik! Visst, jag lägger massa tid på att sticka dem men sticka är något jag vill och tycker om att göra så det blir två flugor i en smäll.

2 thoughts on “Mer garn från Yarn paradise och tillhörande projekt

  1. Underbar tröja du stickat!
    En fråga bara, var har du fått tag på tidningen? Söker med ljus å lykta eftet den.
    Ha de gott. // vonna

    • Köpte den på Pressbyrån omkring 2009. Ett eller två år senare lyckades jag tappa bort den men hade turen att få tag i ett nytt exemplar via en garnsäljsida på Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *