Stickcafé i Norrköping

Efter nästan 6 år i Norrköping har jag äntligen hittat till en stickcafé som är på eftermiddagen/kvällen. Igår var jag iväg för andra gången, den här gången var det på Världens bar. Det är stor spridning på ålder men en sak har vi gemensamt: passion för garn!

Runt jul påbörjade jag en tröja som jag länge velat göra. Fram och bakstycke gick ganska snabbt att sticka men när jag kom till ärmarna…tog det stopp.

Hålmönstret blir inte alls som jag vill! Jag har nog repat upp allt 2 gånger och bitvis 1-2 gånger. Men det är perfekt att ta med stickningen till stickcaféet. Jag stickar en mönsterrapport och sedan återgår jag till något roligare projekt. Stickar jag inget hemma på tröjärmen så får jag i alla fall lite gjort en gång i veckan när jag hänger på ett fik. Och man blir bra påhejad så man inte ger upp fullständigt på stickprojektet!

2 thoughts on “Stickcafé i Norrköping

  1. Hej, är intresserad av att va med på stickcafe, är de möjligt att jag kan dyka upp? (Om stickcafeet finns kvar så att säga 🙂 )

    • Självklart Anna! Vi blir bara glada när det dyker upp nya ansikten 🙂 Den här veckan var det i måndags på Världens bar, nästa vecka träffas vi på Broadway på Bråddgatan. Vi sitter på nedervåningen från 17:30, men det är inte ovanligt att folk dyker upp lite tidigare. Om du har Facebook kan du gå med i gruppen Stickcafé i Norrköping, där lägger vi upp alla träffar som event.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *