Grattiskort till syrran

I måndags fyllde min syster år och det här kortet damp då ner i hennes brevlåda:

födelsedagskortDet härligt snirkliga pappret har jag stansat ut i min Big shot-maskin med en speciell dies. Jag gillar när insidan av ett handgjort kort går igen i framsidans tema, och den här gången blev jag riktigt nöjd med resultatet!

handgjort kort insidaTexterna är peel off. De var inte så himla lätta att få dit eftersom jag inte hittade min pincett. Pincett är uppenbarligen samma sak som med stoppnål: man ska ha flera stycken!

På vänstra sidan blev det en liten pengaficka. De är så lätta att göra: bara att sätta dubbelhäftad tejp på 3 av 4 sidor!

Framöver får jag nog lov att göra ett gäng grattiskort att ha på lager, jag orkar aldrig göra dem just när jag ska ha dem. Annars föredrar jag att göra så, för då gör jag ett kort med en speciell person i tankarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *