Julkorten 2012

Sedan i höstas har jag börjat tvinga mig själv att dra ner på “kraven” på mig själv. Det är jättekul att göra egna julkort och skicka till bekanta men i år fick det lov att bli ett minimum och det var bara den närmsta familjen som fick julkort från oss. Visst, jag skulle ha kunnat gått ut och köpt färdiga julkort men så “lågt” var jag inte redo att sjunka till. Jag var nog färdig med alla tre julkorten i november och skulle förstås ha kunnat göra fler men jag ville istället lägga all ork på de sista julgranspynten under december.

SONY DSC

Jag använde en av mina dies både till fram- och insidan. Stämpeln på framsidan tror jag är en Penny Black-stämpel, texten på insidan är clearstamps från Reprint.
SONY DSC SONY DSC

Lite lager på lager blev det på framsidan. Jag brukar gilla när insidan på något sätt går igenom i dekorationen på kortets framsida. Så här blev det återigen trasade kanter som färgades in med grön distress ink och texten är embossad.

SONY DSC

Det sista kortet gjorde jag för någon månad sedan till en tävling på Svensk scrapbooking. Kortvikningen kallas för diamond fold.SONY DSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *